Рубрика: Համբարձման ծես

Համեղ կաթնապուրն

 

20200522_115241

Կաթնապուր, ապուրի տեսակ, որում ջրի հետ մեկտեղ որպես հեղուկ զանգված օգտագործվում է կաթ։ Գոյություն ունեն կաթնապուրի պատրաստման բաղադրատոմսեր՝ դդումով, սնկերով, սիսեռով, լոբով, բրնձով և այլն։ Սկզբում բաղադրամասերը խաշում են ջրում, հետո ավելացնում կաթ և աղ։ Կաթնապուրները պատրաստում են ցածր ջերմության վրա։ Կաթնապուրները մատուցվում են տարբեր տեսակի հացազգիների հետ։ Կարող է մատուցվել որպես քաղցր կերակրատեսակ։ Հաճախ համի բարելավման համար կաթնապուրին ավելացնում են ձիթապտղի յուղ։

Автор:

Բարև ։ Ես Հասմիկ Հարությունյանն եմ ( Արևելքի խենթերից) սիրելի կրթահամալիրի` հեղինակային կրթական ծրագրերի կրողն ու փոխանցողը։ Բարի գալուստ իմ նմանը չունեցող մեդիամիջավայր ...

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s