Рубрика: Ձմերուկածես

Ամենահամով ձմերուկի ժելեն

Ձմերուկաշքերթը շարունակում է Արևելքում։ Այսօր էլ պատրաստեցինք ձմերուկի ժելե` ամառային զովացուցիչ անուշեղեն։

Պատրաստման եղանակը`

  • Ձմերուկը մանրացնել, հարել:
  • Առանձնացնել փոքր քանակությամբ ձմերուկի զանգված և դրան ավելացնել ժելատին, թողնել 15 րոպե:
  • Մնացած զանգվածին ավելացնել շաքարավազ, խառնել և եփել մոտ 10 րոպե:
  • Տաք զանգվածին ավելացնել ժելատինով ձմերուկը, խառնել:
  • Լցնել ձմերուկի կեղևի  մեջ, սառեցնել, այնուհետև պահել սառնարանում:
  • Իսկ վերջում համտեսել։

Автор:

Բարև ։ Ես Հասմիկ Հարությունյանն եմ ( Արևելքի խենթերից) սիրելի կրթահամալիրի` հեղինակային կրթական ծրագրերի կրողն ու փոխանցողը։ Բարի գալուստ իմ նմանը չունեցող մեդիամիջավայր ...

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s